Uitvaart

Welke mogelijkheden zijn er om gebruik te maken van een overlijdensrisicoverzekering in 2020? Bekijk alle tips en tricks op een rijtje

Het is een soort levensverzekeringsplan dat uw familie kan voorzien van het geld dat ze nodig hebben om te helpen bij het betalen van uw begrafeniskosten en aan de begrafenis gerelateerde kosten. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan alle mogelijkheden om een overlijdensrisicoverzekering te vergelijken.

Tot de meest voorkomende kosten in verband met een begrafenis en begrafenis behoren de kist, het grafveld, de grafsteen, de bloemen en de herdenkingsdienst.

  • De National Funeral Director’s Association voerde een onderzoek uit naar de uiteindelijke kosten en stelde vast dat de gemiddelde kosten van de begrafenis en de begrafeniskosten $7.555,00 bedragen, inclusief een kluis. De gemiddelde kosten van begrafenis- en begrafeniskosten zonder kluis waren $6.560,- op basis van hun onderzoek uit 2009.
  • De NFDA is ‘s werelds toonaangevende vereniging voor begrafenisondernemingen, met meer dan 18.500 individuele leden die meer dan 9.900 begrafenisondernemingen in de Verenigde Staten en internationaal vertegenwoordigen.
  • De sociale zekerheid betaalt een forfaitaire overlijdensuitkering van $255 die betaald moet worden bij het overlijden van een persoon die lang genoeg gewerkt heeft om verzekerd te zijn onder de sociale zekerheid.

Op welke manier kun je een overlijdensrisicoverzekering bekijken?

De eenmalige eenmalige forfaitaire overlijdensuitkering van $255 is verschuldigd aan:

  1. Een overlevende echtgenoot als hij of zij met de overledene samenwoonde; of, als hij of zij apart leefde, bepaalde uitkeringen van de sociale zekerheid ontving die de overledene in zijn of haar dossier had; of
  2. Als er geen overlevende echtgenoot is, een kind dat in de maand van overlijden in aanmerking komt voor een uitkering.
    Dus, hoe kunt u de kosten van uw eigen begrafenis en de laatste uitgaven betalen?
  3. Ofwel kunt u genoeg geld sparen om uw eigen begrafenis te betalen, ofwel kunt u de begrafenis vooraf betalen, ofwel kunt u ervoor kiezen om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Er zijn genoeg verzekeringsmaatschappijen die je polissen kunnen leveren

Bijvoorbeeld, een hoog gewaardeerde levensverzekeringsmaatschappij hierboven vermeld biedt mensen van 78 jaar en jonger dan 30.000 dollar van geen examen levensverzekering die u online kunt aanvragen voor In slechts enkele minuten.

Gewoonlijk, zal een begrafeniskostenverzekeringspolis een beperkte hoeveelheid levensverzekeringsdekking tot $25.000, een vereenvoudigde online toepassing verstrekken, en er is gewoonlijk geen medisch onderzoek vereist; nochtans, kan er een paar gezondheidsvragen voor u zijn om te antwoorden wanneer u voor uw begrafenisbeleid van toepassing bent.