biflatie en upgrade

Wirex behaalt record Crowdfund voor Crypto Company en haalt meer dan £ 3,7 miljoen op

Wirex, het next-gen betalingsplatform dat golven door de fintech- en crypto-ruimtes stuurt, heeft in slechts 90 minuten £ 1 miljoen opgehaald en zijn crowdfundingdoelstelling met 370% verbroken. Bijna 7.000 investeerders namen deel om Wirex te ondersteunen bij zijn missie om de toegang tot cryptocurrency te democratiseren. Na hun crowdfunding 15 dagen eerder te hebben afgesloten, maakt het opgehaalde bedrag Wirex tot de best presterende crowdfundingcampagne van een cryptobedrijf in de geschiedenis, uitgevoerd in samenwerking met het toonaangevende crowdfundingplatform Crowdcube. Kopen bitcoin online met veel gemak.

 

Met het doel om fintech-fans en zijn 3,1 miljoen klanten de kans te geven om in Wirex te investeren voordat ze opschalen, zal deze financiering helpen om de ambitieuze plannen van Wirex in de komende maanden te versterken. Wirex kondigde onlangs een revolutionaire productrevisie aan. Dit heeft al geleid tot de lancering van 5 nieuwe valuta’s op het platform in Oost-Europese landen, evenals een aanstaande release van Wirex ‘langverwachte multi-valuta Mastercard-kaart en een upgrade van het beloningsprogramma. Het bedrijf heeft ook ambitieuze plannen om zijn gebruikersbestand te diversifiëren, met een spannende lancering in de VS en Japan in de pijplijn.

 

Pavel Matveev, CEO en mede-oprichter van Wirex, beschreef hoe cruciaal dit moment is in de geschiedenis van Wirex: “Sinds we de pre-registratie voor de privéverkoop hebben geopend, hebben we een overweldigende respons gehad van gebruikers over de hele wereld die in Wirex wilden investeren. Onze prestaties tot dusverre hebben investeerders bewezen dat we ongelooflijke vooruitgang boeken op het gebied van fintech en cryptovaluta, en deze groei zal alleen maar doorgaan. ” Chainlink verwachting is hoog.

 

 

Wirex heeft hun innovatie in de ruimte al gedemonstreerd door een product te ontwikkelen waarmee klanten meerdere cryptovaluta’s en traditionele valuta’s vanaf één platform kunnen kopen, vasthouden, ruilen en verkopen. Het bedrijf lanceerde niet alleen ‘s werelds eerste crypto-debetkaart, maar ook het eerste crypto-beloningsschema. Met als kerndoel het overbruggen van de kloof tussen de traditionele en digitale economie, wil het platform cryptocurrency naar een mainstream publiek brengen, aangezien de acceptatiegraad van cryptocurrency over de hele wereld omhoogschiet.

 

Matveev legde verder uit: “Het is geweldig dat onze klanten de kans hebben gehad om een ​​deel van Wirex te bezitten, en we kunnen niet wachten om onze aanstaande successen met hen te delen. Onze missie is om de toegang tot cryptocurrency te democratiseren, en dit is een succesvolle crowdfundingcampagne is een stap verder om dit doel te bereiken.