Verzekering

De beste tips voor het afsluiten van een verzekering voor je auto en zorg, waar let je op, en wat sluit je af?

Dit zijn de top en de meest bekende tips voor iedereen die een verzekering wil kopen van welke categorie dan ook, of het nu gaat om een ziektekostenverzekering, de bekende autoverzekeringen, een huisverzekering, een reisverzekering of een andere. Onthoud deze verzekeringstips en u bent veilig:)

Top 5 Verzekeringstips

1. Probeer genoeg dekking te kopen, maar overdrijf niet. Dek alle basissen, van woninghypotheken tot gezondheidsplannen tot het onderwijs van elk kind, maar geef niet te veel uit aan dekking die u nooit nodig zult hebben of die gemakkelijk te dekken zijn in uw eentje.

2. Lees altijd de kleine lettertjes. ls u moeite heeft met het begrijpen van alle voorwaarden en regels, vraag dan hulp van iemand anders of een advocaat. Je wilt niet ergens in een maas in de wet gevangen zitten, alleen maar omdat je de kleine lettertjes niet hebt gelezen, of niet alles begrijpt wat er is geschreven.

3. Onderzoek doen en rondkijken. Koop geen verzekering bij het eerste bureau dat je tegenkomt. Kijk rond en winkel voor de laagste tarieven en de beste ondersteuning die ze kunnen bieden. Als een verzekeringsagent zich realiseert dat u vergelijkt, kan het zijn dat u uiteindelijk speciale tarieven of kortingen aangeboden krijgt, alleen maar omdat ze uw bedrijf echt willen krijgen. Bureaus zijn ook minder geneigd om u te misleiden als ze erachter komen dat u weet wat u wilt en niet bang bent om op verschillende plaatsen te kijken.

4. Als u al andere verzekeringen heeft, zorg er dan voor dat u een betrouwbare reputatie heeft voordat u gaat winkelen voor nieuwe verzekeringen. Als u vlekkerig bent met uw maandelijkse of jaarlijkse betalingen, kan het zijn dat u moeite hebt om lage tarieven te vinden of zelfs verzekeringsmaatschappijen die u willen vermaken.

5. Gebruik het internet in uw voordeel. Krijg gratis beoordelingen en vergelijk tarieven online, kijk voor feedback van vroegere klanten alleen maar om te zien of een bureau zijn klanten goed behandelt.